Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι δεν πτοήθηκε από την βροχή!

Η Έδεσσα δεν φοβήθηκε το νερό!

H Έδεσσα … είναι ποτάμι κεφιού. Ναί δεν φοβόμαστε το νερό γιατί είμαστε τα παιδιά του νερού.

2200 καρναβαλιστές, 15 ομάδες και πάνω από 15 χιλιάδες θεατές υπό καταρρακτώδη βροχή απέλαυσαν το … 1ο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι Ομπρέλας.

Παρέλαση – Εδεσσαϊκό καρναβάλι 2016 (Απόσπασμα).Τίποτα δεν σταματά το κέφι στην Έδεσσα. μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους συμμετέχοντες που παρά την ασταμάτητη βροχή τα έδωσαν όλα με ατέλειωτο κέφι και τρέλα. Ένα μικρό Απόσπασμα Από την σημερινή (12/3/2016) παρέλαση για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι!Σύντομα θα ανεβάσουμε όλη την Παρέλαση.

Δημοσιεύτηκε από Φωτογράφος στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

 

Την Παρέλαση του Σαββάτου ξεκίνησαν οι τυμπανιστές Karanos & Bloco Cachoeira μαζί με τις μαζορέτες της Έδεσσας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους χιλιάδες θεατές.

Ακολούθησαν οι «Ότι να ναι» του 8oυ Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας αποδεικνύοντας ότι το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι είναι ανοικτό σε όλους.
Οι Βοσκοπούλες & τα Πρόβατα της Παναγίτσας σκόρπισαν εκτός από γέλιο και μπόλικο άχυρο.
Οι Play…Boyzz του Play – Χωριάτικο ήταν οι νερόμαγκες της παρέλασης ενώ οι Σκωτσέζοι του Αββαείο προφανώς από … τσιγκουνιά εφηύραν μια τεράστια ομπρέλα-τέντα.
Τα Σκιάχτρα του ΦΣΕ Μ.Αλέξανδρος εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητα και την κινητικότητα τους.
Ακολούθησαν τα μανιτάρια της Zingo και το νυχτερινό Grexit της Ομάδας Ριζαρίου με το εντυπωσιακό άρμα προφανώς με λεφτά της ευρωπαϊκής ένωσης.
Ακολούθησαν οι πολυπληθείς, φασαριόζοι και γλεντζέδες Κλόουν του Duomo, τα Emoticons του Σταθμού – Square ενώ ο Mickey & η Mini τράβηξαν για Gallerie όπου το κέφι συνεχίζεται.
Το Δράμα & Κωμωδία με το Εδεσσαϊκό Θέατρο ήταν ιδιαίτερα ενεργητικό όπως και οι πολεμιστές και οι σούπερ πολεμίστριες του Star Wars από το Pleasure-Box, οι Μovie Stars του Jam όπως και οι One Piece της ομάδας Δεν θα πάρω ποτέ πτυχίο έκλεισαν την παρέλαση μαχόμενοι υπέρ πάντων και φυσικά με το νερό.

Τίποτα δεν σταματά το κέφι στην Έδεσσα. μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους συμμετέχοντες που παρά την ασταμάτητη βροχή τα έδωσαν όλα με ατέλειωτο κέφι και τρέλα.
Πίο πάνω ένα μικρό Απόσπασμα Από την σημερινή (12/3/2016) παρέλαση για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι!
Σύντομα θα ανεβάσουμε όλη την Παρέλαση.

Το κέφι συνεχίζεται …

spacer